De maximale quarantainegrootte configureren

Standaard is de grootte van de quarantaine beperkt tot 200 MB. Wanneer de maximale grootte is bereikt, verwijdert Kaspersky Endpoint Security automatisch de oudste bestanden uit quarantaine.

Als de Kaspersky Anti Targeted Attack Platform (KATA EDR)-oplossing in uw organisatie geïmplementeerd is, raden we aan om de quarantaine te vergroten. Bij het uitvoeren van een YARA-scan kan het programma een grote geheugendump ondervinden. Als de geheugendump groter is dan de quarantaine, eindigt de YARA-scan met een fout en wordt de geheugendump niet in quarantaine geplaatst. We raden aan om de grootte van de Quarantaine gelijk te stellen aan de totale grootte van het RAM-geheugen op de computer (bijvoorbeeld 8 GB).

Maximale quarantainegrootte configureren in de Webconsole en Cloudconsole